Informatie aanvragen


Verhuizen met een verhuislift

U gaat verhuizen en u heeft vrienden en kennissen die u daarbij komen helpen. Het enige nadeel is dat u op de tweede etage woont en dat de circa 80 verhuisdozen, antieke tafel en wasmachine over de trap naar beneden moeten. De verhuislift biedt uitkomst!

Met een verhuislift verplaatst u eenvoudig spullen van een etage naar de begane grond en visa versa. De verhuislift heeft een laadvermogen van maximaal 300 kilo. De verhuislift wordt tegen uw gevel of balkon geplaatst, en in principe kunnen alle items die door het raam/de balkondeur kunnen met de lift getransporteerd worden.


Met een verhuislift kunt u sneller verhuizen

Afhankelijk van de hoogte van uw etage doet de verhuislift er tussen de 5 en de 20 seconde over om naar boven of naar beneden te komen. Op de verhuislift kunt u 16 dozen tegelijk laden. Een simpel rekenvoorbeeld: u kunt een doos tegelijk de trap af dragen, en dat kost u van de tweede etage ongeveer 1 minuut. Dan bent u ruim een kwartier bezig met iets dat de verhuislift in minder dan een minuut kan!

Verhuizen met een verhuislift is dus vele malen sneller, makkelijker en veiliger dan over de trap of met touw en blok. Wanneer u bij ons een verhuislift huurt, krijgt u daar tevens een ervaren verhuizer bij die de lift voor u opbouwt en bedient.