Informatie aanvragen


Tarieven en voorwaarden

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Doordeweeks

Minimale afname: 1 uur
Prijs: 85 euro per uur

Zaterdag

Minimale afname: 2 uur
Prijs: 85 euro per uur

Zondag

Minimale afname: 4 uur
Prijs: 85 euro per uur

Altijd inclusief bediening

de verhuislift wordt altijd aan u verhuurd inclusief een van onze ervaren verhuizers. Onze verhuizer zal de lift voor u opbouwen en bedienen. Waar nodig helpt hij met het op- en afladen van de lift, en geeft hij advies over het verplaatsen van 'moeilijke' stukken.

Betaling

U wordt geacht na afloop van de werkzaamheden contant bij onze medewerker te betalen. Van onze medewerker ontvangt u vervolgens een betalingsbewijs.

Voorrijkosten binnen Amsterdam

Binnen de ring Amsterdam rekenen wij eenmalig een half uur voorrijkosten. Dit half uur telt ook mee voor de minimale afname van het aantal uren.
Voorbeeld: het adres is binnen Amsterdam, en de werkzaamheden duren 45 minuten. U betaalt dan: 45 minuten werk + 30 minuten voorrijkosten. Dat is samen 1 uur en 15 minuten. De kosten zijn dan: 85 euro (1 uur) + 21,25 euro (15 minuten) = 106,25 euro.

Voorrijkosten buiten Amsterdam

Buiten Amsterdam rekenen we de tijd die we nodig hebben om bij u te komen als werktijd. De tijd gaat dan in vanaf het moment dat onze medewerker de ring A10 verlaat. Uiteraard betaalt u naast deze tijd ook nog de voorrijkosten van een half uur.

Tijden

De tijd die we met u afspreken is een richttijd. We plannen zorgvuldig en doen ons uiterste best om op tijd bij u te zijn, maar er kan altijd een onvoorziene omstandigheid (file, wegopbreking) zijn. Mochten we later komen dan met u afgesproken, dan brengen we u daar zo snel mogelijk van op de hoogte.

De vrachtbrief

De verhuizer die de lift voor u opbouwt en bedient heeft een vrachtbrief bij zich. U wordt geacht deze te tekenen (twee maal) alvorens de werkzaamheden beginnen. Na afloop tekent u nogmaals voor voltooing van de werkzaamheden. Een exemplaar is voor u, de andere neemt de verhuizer weer mee naar kantoor en is voor onze administratie.