Informatie aanvragen


Specificaties

Op deze pagina leest u hoeveel gewicht de verhuislift maximaal aan kan, en onder welke omstandigheden de lift kan worden opgebouwd. Onze verhuislift zit vast op een kleine verhiswagen. De wagen waar de lift op vast zit is zo'n 2,50 meter breed en 4,5 meter lang.

Laadvermogen

Onze lift heeft onder de ideale hoek een laadvermogen van 375 kilo. Dat is ruim voldoende voor een wasmachine, en ook voor een kleine piano. Let er wel op, dat dit het vermogen is dat de lift kan liften. De afstand van het plateau tot de grond is doorgaans zo'n 1.20 meter.

De hoek van de lift

De schacht van de lift maakt altijd een bepaalde hoek met uw gevel. Het meest ideaal is wanneer de lift zo verticaal mogelijk staat; dan is het laadvermogen het hoogst. Dat betekent wel dat er ruimte voor uw gevel moet zijn waar de lift kant worden opgebouwd.

Hoogte van uw raam of balkon

Om de lift te kunnen opbouwen moet uw raam of balkon zich op ten minste 4,50 meter hoogte bevinden. Let op: Als uw raam zich op de eerste verdieping bevindt, maar hoger zit dan 4,50 meter, heeft u meer ruimte voor de gevel nodig. Omdat de schacht van de lift dan minder verticaal staat, moet de lift verder van de gevel staan om uw raam of balkon te bereiken.

Kan de lift bij mij worden opgebouwd?

Voor de opbouw van de lift moet u over twee zaken beschikken: een raam of balkon dat groot genoeg is om de te verplaatsen items door te vervoeren, en op een hoogte zit van minimaal 4,50 meter; en ruimte van tenminste 2,60 bij 4,50 meter voor uw gevel waar de liftwagen kan worden neergezet.
Heeft u twijfels, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zullen de situatie met u bespreken en bepalen of het mogelijk is de lift bij u op te bouwen.