Informatie aanvragen


Verhuislift in Haarlem

Onze verhuislift huurt u in Haarlem eenvoudig en snel. Haarlem kenmerkt zich door oude gebouwen, smalle grachten en veel eenrichtingsverkeer. Anders dan in Amsterdam, zijn de meeste panden in Haarlem niet uitgerust met een 'oog' waaraan een touw en blok kan worden opgehangen. De meeste mensen die in Haarlem van een etagewoning verhuizen, kiezen dan ook voor het gebruik van de verhuislift.

Haarlem en het overige verkeer

Wanneer u in Haarlem de verhuislift inzet, is de kans dat u daarmee het overige verkeer hindert. In dat geval is het raadzaam hiervoor een vergunning aan te vragen bij de gemeente Haarlem. Zij zullen u verder helpen en de mogelijkheden hiervoor met u bespreken.

De verhuislift biedt uitkomst

De verhuislift is het meest geschikte hulpmiddel om items van boven naar beneden (en vica versa) te verplaatsen. Werken met een lift gaat sneller, is veiliger en makkelijker dan over de trap of met touw en blok verhuizen. Daarnaast is werken met een verhuislift vaak nog goedkoper ook! Neem telefonisch (020 - 71 626 71) of via het contactformulier aan de linkerzijde contact met ons op voor de mogelijkheden van onze verhuislift verhuur in Haarlem.