Informatie aanvragen


Verhuislift huren in Amsterdam

In Amsterdam zijn veel oude panden uitgerust met een 'oog' waaraan een touw en blok kan worden opgehangen. Toch kiest bijna iedereen die in Amsterdam verhuist voor het gebruik van een verhuislift. Werken met een verhuislift gaat namelijk veel sneller en is vele malen veiliger dan werken met touw en blok. Als u er voor kiest bij ons een verhuislift te huren, dan krijgt u daar altijd een ervaren verhuizer bij die de lift voor u bedient. Naast het bedienen van de lift, zal hij u oook helpen met het op- en afladen van de lift en zal hij -waar nodig- aanwijzingen geven over het verplaatsen van moeilijke items. Dit is een vanzelfsprekende extra service voor onze verhuislift.

Vergunning in Amsterdam

Wanneer u in Amsterdam een verhuislift inzet, zal daarmee in sommige gevallen het overige verkeer gestremd worden. Als dit het geval is, kunt u daarvoor een vergunning aanvraagen bij het betreffende stadsdeel van de gemeente Amsterdam.

Veilig verhuizen met een verhuislift

Met een verhuislift verhuist u veilig grote en kwetsbare items. Iedereen die in Amsterdam woont heeft wel eens mensen met touw en blok aan het werk gezien; huisraad die heen en weer bewoog en grote items die nauwelijks onder controle te houden waren. Dan biedt de verhuislift uitkomst: uw items kunnen rustig op het plateau van de lift worden gelegd, en worden door de lift rustig naar beneden gebracht. Daarnaast zal onze medewerker u adviseren bij het verhuizen van de diverse items, en u waar nodig helpen met het op- en afladen van het plateau. Wie zorgeloos wil verhuizen in Amsterdam, kiest voor een verhuislift.