Informatie aanvragen


Verhuislift

Bent u op zoek naar een verhuislift, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verhuren onze professionele verhuislift, inclusief bediening op basis van een uurtarief. Ons tarief is inclusief kilometers, brandstof, BTW en een van onze ervaren medewerkers die de verhuislift voor u opbouwt en bedient.
U kunt onze veerhuislift huren voor het liften van een of enkele items, maar ook voor de verhuizing van uw hele inboedel. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden van onze verhuislift verhuur!


Een verhuislift voor iedere klus

De verhuislift is het ideale hulpmiddel voor het verplaatsen van spullen van en naar een etage. Liften heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van het gebruik van touw en blok of het over de trap verplaatsen van uw spullen. Ten eerste is liften veel sneller: de lift doet er doorgaans maar een paar seconden over om van boven naar beneden te gaan. Ten tweede is het gebruik van de verhuislift veel veiliger dan andere methoden; u loopt minder risico dat u iets laat vallen of dat uw spullen ergens tegenaan stoten.
Daarbij komt u onze verhuislift altijd huurt met bediening. Uw verhuislift wordt bedient door een van onze ervaren verhuizers. Uiteraard helpt hij u een handje met het op- en afladen van items op het plateau, en hij geeft waar nodig advies over het verplaatsen van 'moeilijke' stukken als kasten en wasmachines.